Waarom Nautic Jobs?

Benieuwd naar onze vacatures?

Getting the job done!

De maritieme wereld verandert continu, zowel nationaal als internationaal. Bent u op zoek naar de juiste man of vrouw voor die ene positie? Nautic Jobs heeft dé professionals in huis!

 

Gespecialiseerd in maritiem personeel

Nautic Jobs heeft jarenlange ervaring in de maritieme wereld. Wij spreken de taal en weten waar het om gaat. Dit maakt dat wij een innovatieve, gedreven partner zijn bij de inzet van flexibele medewerkers. Nautic Jobs is gespecialiseerd in maritiem personeel. Wij hebben specialisten binnen het werkterrein van dredging, offshore & wind energy sector, marine construction, maritime.

Persoonlijke aanpak

Zowel naar u als opdrachtgever als naar onze medewerkers staat een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Juist doordat wij zowel de klant als de medewerkers goed kennen, kunnen wij een goede match maken tussen vraag en aanbod. Daarbij houden wij rekening met de werksfeer en manier van werken binnen uw bedrijf. Wij zoeken een medewerker die matcht met uw team!

Uitzenden, detacheren, werving & selectie of (internationale) payroll service?

Nautic Jobs helpt u bij de keuze voor uitzenden, detacheren of payroll service. Ook kunnen wij voor u de volledige werving en selectie verzorgen. Hiermee biedt Nautic Jobs u maximale flexibiliteit en volledige ontzorging.

Certificeringen

Uiteraard hebben wij de nodige certificeringen om te voldoen aan de door u gestelde eisen: