Nautic Jobs

Getting the job done!

Benieuwd naar onze vacatures?

Goed geschoold en gedreven nautisch personeel en maritieme vacatures in alle hoeken van de wereld: uitzendbureau Nautic Jobs brengt opdrachtgevers en kandidaten samen. En dat doen we met veel persoonlijke aandacht en opgestroopte mouwen. Samen schouders eronder, samen aan de slag. Getting the job done!

Deskundig & ervaren: maritiem uitzendbureau

Met meer dan 20 jaar werkervaring kennen we het maritieme vakgebied tot in alle hoeken en kieren. Onze medewerkers hebben een zee aan ervaring in de baggerwereld. We spreken dan ook de taal en beschikken over de essentiële kennis en een breed en internationaal netwerk. Onze missie: de juiste vakmensen naar de juiste plaats brengen.

Persoonlijk & betrokken: duurzame werkrelatie

Het succesrecept voor een goede werkrelatie? Betrokkenheid, eerlijkheid, persoonlijk contact en kwaliteit. Opdrachtgever of werknemer: bij Nautic Jobs is er altijd aandacht voor het individu. We helpen vakmensen aan een baan die écht bij ze past en ondersteunen bedrijven van de werving en selectie tot en met de financiële afronding.

Tijdelijk & vast: maritiem personeel

Op zoek naar tijdelijk of vast personeel? We denken graag mee bij het vinden van geschikte en gedreven vakspecialisten. Uitzenden, detacheren, werving en selectie, payroll service: samen inventariseren we welke werkwijze het best past.