Getting the job done!

Benieuwd naar onze vacatures?

Getting the job done!

Nautic Jobs brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar binnen het werkterrein van dredging, offshore & wind energy sector, marine construction, maritime. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van goed geschoolde en gedreven medewerkers op ieder niveau.

Deskundige gesprekspartner

Wij hebben jarenlange ervaring, kennen het vakgebied, spreken de taal en beschikken over een breed netwerk. Hierdoor zijn wij in staat om de juiste man op de juiste plaats te zetten.

Duurzame werkrelatie

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat betrokkenheid, eerlijkheid, persoonlijk contact en kwaliteit de uitgangspunten zijn waarmee goede relaties opgebouwd worden; zowel naar klanten als naar medewerkers. Bij Nautic Jobs is daarom aandacht voor het individu. Wij ontzorgen en ondersteunen u vanaf de werving en selectie tot en met de financiële afronding.

Uitzenden, detacheren, werving & selectie en payroll service

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast personeel? Wij denken met u mee en kunnen u op verschillende manieren helpen aan geschikte en gedreven vakspecialisten!

Vooraf inventariseren wij wat nodig is om kwaliteit en tevredenheid bij zowel onze medewerkers als onze klanten te waarborgen. Zo ontzorgen wij de klant! Het is de keuze van de klant om te gaan voor uitzenden, detacheren, werving en selectie en/of payrollservice. Nautic Jobs is op deze manier een aantrekkelijke partner voor zowel opdrachtgevers als werknemers.