Privacyverklaring

PRIVACY VERKLARING VOLGENS ALGEMENE VERORDENING GEGEVENSBESCHERMING 2018

Nautic Jobs B.V. is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens
Nautic Jobs B.V. Doctor Langeveldplein 7, 3361 HE Sliedrecht, Nederland, Tel. +31 184 412242. De heer P.L. Torn is de Functionaris Gegevensbescherming van Nautic Jobs B.V. Hij is te bereiken via info@nauticjobs.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Nautic Jobs B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Bankrekeningnummer

Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt door:

  • een CV toe te sturen
  • een profiel op deze website of onze app aan te maken
  • gegevens over jouw werkzaamheden op onze app
  • in correspondentie en telefonisch

Bijzondere gegevens
Onze website, app en/of dienst verzamelt geen bijzondere gegevens zoals geloofsovertuiging, sexuele geaardheid, medische gegevens of foto’s gericht op het maken van onderscheid.

Onze website, app en/of dienst verzamelt geen bijzondere gegevens over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via p.torn@nauticjobs.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

  • Het be- en afhandelen van jouw salaris en de betaling hiervan
  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken op website en/of app
  • Nautic Jobs B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor aangifte van loonbelasting.

Geautomatiseerde besluitvorming
Nautic Jobs B.V. neemt op basis van geautomatiseerde verwerkingen geen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Nautic Jobs B.V.) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Nautic Jobs B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Dat doen wij niet zonder jouw nadrukkelijke schriftelijke toestemming.

Delen van persoonsgegevens met derden
Nautic Jobs B.V. deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Nautic Jobs B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt Nautic Jobs B.V. jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming.

  • Salarisadministratie verwerkingssysteem
  • Front Office Systeem met database
  • UWV
  • Belastingdienst

Nautic Jobs B.V. gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Dhr. P. Torn is de Functionaris Gegevensbescherming van Nautic Jobs B.V. Hij is te bereiken via info@nauticjobs.nl. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar p.torn@nauticjobs.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Nautic Jobs B.V. zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Nautic Jobs B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Nautic Jobs B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@nauticjobs.nl.

Deze Privacy verklaring is afgeleid van de richtlijnen gesteld door de stichting ECP-EPN, een initiatief van het Ministerie van Economische Zaken en het Nationaal Cyber Security Center.