Nautic Jobs

Waarom Nautic Jobs?

Benieuwd naar onze vacatures?

Persoonlijk, flexibel en professioneel: Nautic Jobs helpt je bij het vinden van de maritieme baan die bij je past.

Wereldbanen: onze maritieme vacatures

Engineers, baggeraars, matrozen, uitvoerders… Met jaarlijks meer dan 100 maritieme vacatures in binnen- en buitenland is Nautic Jobs hét uitzendbureau voor de maritieme en offshore sector. In het hart van onze organisatie vind je onze mensen. Met vakkennis, ambitie én doorzettingsvermogen. Harder werkers die gaan voor avontuur én voldoening. Onze persoonlijke aanpak werkt. We denken aan talenten én zoeken talent. Zo vinden we de perfecte match tussen werknemer en opdrachtgever.

Maritiem uitzendbureau: advies op maat

Ons team kent het vak en weet wat nodig is om daarin succesvol te zijn. Welke vacature past het best, wat zijn de doorgroeimogelijkheden? Nautic Jobs adviseert, inspireert en zet alles op alles om uit alle maritieme banen de juiste voor jou te vinden. Zodat jij straks op een plek werkt die past en die past bij je ambities en wensen.

Nieuwkomers: werken op zee en in de binnenvaart

Klaar voor avontuur? Hou je van techniek? Kun je tegen onregelmatigheid? Werken in de maritieme en offshore branche is zeker geen negen-tot-vijfbaan. Dagen van 12 uur en weken van 60 tot 80 uur zijn geen uitzonderingen maar regel. Daar staat tegenover dat je na 3 of 6 weken werken 3 of 6 weken vrij bent. Een mannenwereld? Vaak wel, maar wij geloven in mensen én kwaliteiten. We gaan altijd voor perfecte werkmatch, voor iedereen.

Aan de slag: uitzenden of detacheren?

Loondienst of liever als zzp’er? Bij Nautic Jobs zijn verschillende overeenkomsten bespreekbaar. Samen inventariseren we welke werkwijze het best bij je past. Eenmaal aan de slag? Dan houden we regelmatig contact en zorgen we ervoor dat je je kunt blijven ontwikkelen. Zo begeleiden we je bij het kiezen van een opleiding. Waarom we dat doen? We geloven in investeren. In onze vakmensen en zo dus ook in onze opdrachtgevers.