Nautic Jobs

Daarom Nautic Jobs

De maritieme wereld verandert continu, zowel nationaal als internationaal. Bent u op zoek naar de juiste man of vrouw voor die ene positie? Nautic Jobs heeft professionals op elk niveau in huis.

Specialist in maritiem personeel

Het team van Nautic Jobs weet hoe het werkt in de maritieme wereld. Letterlijk, want onze medewerkers hebben zelf jarenlange ervaring op zee. We snappen dus wat er nodig is om een opdracht tot een succes te maken. Dat helpt ons ook bij de zoektocht naar de perfecte kandidaat voor uw vacature. Engineers, schippers, baggeraars, uitvoerders, matrozen, mechanics, stuurmannen, maritiem officieren: Nautic Jobs is gespecialiseerd in maritieme professionals op elk niveau binnen het werkterrein van dredging, offshore & wind energy en marine construction.

Persoonlijke aanpak

Waarin Nautic Jobs zich onderscheidt? De persoonlijke aanpak – zowel als het gaat om opdrachtgevers als medewerkers. We kijken verder dan alleen de vacature en het cv, we vragen door. Hoe is de werksfeer binnen een bedrijf? Wat typeert de manier van werken? Maar ook: wat zijn de talenten, verwachtingen en ambities van een potentiële kandidaat? Op die manier kunnen we een écht een goede match maken tussen vraag en aanbod. We zoeken niet alleen een geschikte medewerker, maar – minstens zo belangrijk – ook iemand die past binnen uw team.

Begeleiding op maat: wat werkt voor u?

Uitzenden, detacheren, (internationale) payroll service: samen inventariseren we welke werkwijze past bij uw bedrijf. Bent u op zoek naar maximale flexibiliteit en volledige ontzorging? Nautic Jobs kan ook de werving en selectie van uw personeel en de financiële afronding verzorgen. Kunt u zich op andere belangrijke zaken concentreren.

Betrouwbaar: onze certificeringen

Uiteraard beschikken wij over de nodige certificeringen:

  • SNA-keurmerk
  • VCU
  • NBBU
  • MLC 2006
  • Managementsysteem certificatie