Het Sliedrechtse uitzendbureau Nautic Jobs is per 28 mei 2019 leverancier van uitzendkrachten aan  DEME. De hoofdvestiging van DEME is gevestigd in Zwijndrecht, België.

Voor Cor Volker, directeur van Nautic Jobs, is dit een grote stap vooruit. “Hiermee verzekeren zowel DEME, Nautic Jobs als uitzendkrachten zich van goede afspraken en een gestroomlijnde invulling van werkzaamheden. Zodra er een aanvraag voor een uitzendkracht binnenkomt, hoeven we alleen de juiste man/vrouw voor de werkzaamheden voor te stellen. Alle andere randvoorwaarden zijn opgenomen in het samenwerkingscontract.”

Nautic Jobs brengt opdrachtgevers en kandidaten bij elkaar binnen diverse werkterreinen, waaronder dredging, offshore & wind energy sector en marine construction.

DEME (Dredging, Enviromental and Marine Engineering) is wereldwijd actief in onder andere baggerwerkzaamheden. Voor deze tak mag Nautic Jobs personeel voorstellen. Met deze acquisitie versterkt het bedrijf zijn positie als bemiddelaar van goed geschoolde en gedreven medewerkers binnen de maritieme sector. Eerder werden soortgelijke contracten afgesloten met Boskalis en het Loodswezen.

Volker: “Door onze jarenlange ervaring weten wij dat betrokkenheid, eerlijkheid, persoonlijk contact en kwaliteit de uitgangspunten zijn waarmee goede relaties opgebouwd worden, zowel naar klanten als naar medewerkers. Bij Nautic Jobs is altijd aandacht voor het individu. We zijn tevens gecertifieerd volgens de nieuwste normen, waaronder ISO 9001:2015, NEN4400-1, en MLC.“

Internationaal werkgever
Het contract met Nautic Jobs gaat in per 28 mei 2019 en kan vervolgens jaarlijks stilzwijgend worden verlengd.