Van 3 t/m 6 november 2015 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de internationale ontmoetingsplaats voor innovatieve technologie en complexe scheepsbouw.
Europort heeft een sterke focus op special purpose schepen, inclusief offshore-, bagger-, constructie-, marine-, binnenvaart- en visserijschepen en megajachten. Met bijna 30.000 professionele bezoekers en 1.100 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

Een bezoek aan Europort 2015, van 3 tot en met 6 november in Ahoy Rotterdam, is gratis als u zich vooraf registreert. Door middel van de volgende link kunt u zich alvast registreren:
https://registration.n200.com/survey/0sfkccajk1j22
Hiertoe worden enkele gegevens gevraagd in te vullen. Na het doorlopen van de registratie ontvangt u per e-mail uw digitale entreebewijs. Print deze uit en neem de afdruk mee naar de beurs. Op vertoon van uw entreebewijs ontvangt u een persoonlijke bezoekersbadge.

Meer informatie over Europort, de exposanten en het programma vindt u op www.europort.nl of download de gratis Europort app in de Play store (Android) of App Store (Apple/iOs).

We zien u graag tijdens deze dagen bij stand 5409 in hal 5!