Waarom Nautic Jobs?

Benieuwd naar onze vacatures?

Getting the job done!

Nautic Jobs gelooft in langdurige relaties en vakmanschap. Wij werken vanuit een mensgerichte organisatie. Zo kunnen wij u motiveren en inspireren.
 

Begeleiding

Ons team kent het vak en weet wat nodig is om succesvol te zijn. Wij kunnen u adviseren welke functie bij u past. Daarnaast kunnen wij u vertellen welke doorgroeimogelijkheden er voor u zijn. Nautic Jobs zorgt ervoor dat u zich kunt ontplooien, door kunt groeien in het vak en een mooie carrière op kunt bouwen. Omdat wij bekend zijn met de maritieme wereld, kunnen wij met veel enthousiasme vertellen over het vak.

Nieuwkomers

Binnen deze branches is het belangrijk niet voor het geld te gaan. U moet passie hebben of krijgen voor het vak. Het is geen negen tot vijf baan! Dagen van 12 uur, weken van 60 tot 80 uur zijn geen uitzonderingen maar regel. U moet tegen onregelmatigheid kunnen en van techniek houden. Daar staat tegenover dat u na 3 of 6 weken werken, 3 of 6 weken vrij bent. Uiteraard zijn vrouwen ook welkom in deze echte mannenwereld.

Uitzenden of detacheren?

Wilt u in loondienst of wilt u liever als ZZP-er aan de slag? Nautic Jobs wil graag een aantrekkelijke werkgever zijn. Daarom inventariseren wij vooraf wat nodig is om kwaliteit en tevredenheid bij u als medewerker te waarborgen. Wij houden regelmatig contact met u, zorgen dat u zich verder kunt blijven ontwikkelen en begeleiden u bij uw keuzes voor opleidingen. Door in u te investeren, kunnen wij gelijktijdig een goede zakenpartner voor onze klanten zijn.