Onze werkwijze

[mp_zoekbar]

De juiste match!

Plezier in uw werk begint bij de inhoud en de mogelijkheden. Juist daarom is het voor Nautic Jobs prioriteit de juiste match tussen medewerkers en opdrachtgevers te vinden. Door een diversiteit aan opdrachtgevers en projecten kunnen wij afwisseling en uitdaging bieden en verschillende mogelijkheden creëren. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u ook prima vertellen wat er nodig is om succes te behalen in een gewenste functie of doorontwikkeling naar deze functie.

icon-stap1

Stap 1

Persoonlijk gesprek, waarin ruimte is voor kennismaking, het bespreken van uw wensen, het bespreken van uw CV en het koppelen van vacatures aan uw profiel.

icon-stap2

Stap 2

Voorstellen aan bedrijven die overeenkomen met uw profiel.

icon-stap3

Stap 3

Gesprek bij de klant.

Persoonlijk contact

Gedurende de periode dat u werkzaam bent bij één van onze de klanten, houden wij persoonlijk contact met u. U kunt bij ons terecht voor uw vragen, wij evalueren regelmatig uw werk en bieden u trainingen aan die bij uw werk en toekomstperspectief passen.

Nautic Jobs groeit

Wilt u ook aan de slag in een nautische functie? Neem dan contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team willen komen versterken.