Nautic Jobs | Getting the job done!

Onze werkwijze
Direct inschrijven

Benieuwd naar onze vacatures?

De juiste mens op de de juiste plek

Plezier in het werk begint bij de inhoud en de mogelijkheden van uw werkzaamheden. Het vinden van de juiste match tussen medewerkers en opdrachtgevers is een van onze topprioriteiten! Dankzij ons brede scala aan opdrachtgevers kunnen wij u niet alleen afwisseling en uitdaging bieden, maar ook diverse mogelijkheden voor u creëren. Graag bekijken wij samen wat u nodig heeft om succesvol te zijn binnen uw functie of hoe u door kunt ontwikkelen naar een gewenste dienstbetrekking.

 

Wij blijven in contact met u 

Als u aan de slag gaat bij een van onze klanten, houden wij tijdens uw werkzame periode graag persoonlijk contact met u. Heeft u vragen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Ook evalueren wij regelmatig uw werk en bieden wij u trainingen aan die passen bij uw werkzaamheden en toekomstperspectief.

Nautic Jobs groeit

Heeft u interesse in een functie binnen de nautische dienstverlening? Neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team willen versterken.

1

Kennismaken

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij uw wensen en uw CV. Ook koppelen wij uw profiel aan vacatures.

2

Voorstellen

Aan de slag in de maritieme wereld? Wij stellen u graag voor aan bedrijven die overeenkomen met uw profiel.

3

Gesprek

Gesprek bij de organisatie

Schrijf je in

Schrijf je in en we gaan voor jou op zoek! Hebben wij een match voor jou, dan bellen we je voor een intakegesprek bij ons op kantoor.