Nautic Jobs | Getting the job done!

Onze werkwijze
Direct inschrijven

Benieuwd naar onze vacatures?

Van baggeraar tot officier: jouw talenten en ambities zijn ons uitgangspunt. Samen vinden we de baan die bij je past.

Het draait om jou

Plezier in je werk hebben valt of staat bij de juiste hoeveelheid afwisseling en uitdaging. Nautic Jobs zoekt altijd de balans tussen het vertrouwde en het nieuwe. Het maken van de perfecte match tussen medewerker en opdrachtgever is dan ook onze topprioriteit. Daarbij kijken we vooral naar het individu – naar jou als vakspecialist dus. Waar liggen jouw talenten, wat zijn je specialiteiten, wensen, ambities? Dankzij een breed scala aan opdrachtgevers is er altijd wel een opdracht die aansluit bij jouw kwaliteiten en verwachtingen.

We houden contact

Het geheim van tevreden werkgevers én werknemers: altijd in contact blijven. Korte lijntjes, herkenbare gezichten, open kaart. Dat betekent dat als je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers we regelmatig contact met je opnemen om te evalueren hoe het gaat. Voldoet de opdracht aan je verwachtingen? Zijn er aanvullende trainingen nodig? Andersom geldt dat uiteraard ook: als je vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht.

Nautic Jobs groeit

Op zoek naar een maritieme baan? Neem contact met ons op! Wij zijn altijd op zoek naar professionals die ons team willen versterken.

1

Kennismaken

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen en werkervaring. Ook koppelen wij jouw profiel aan vacatures.

2

Voorstellen

Aan de slag in de maritieme wereld? Wij stellen je graag voor aan bedrijven die overeenkomen met uw profiel.

3

Gesprek

Tijdens een gesprek met de opdrachtgever ontdek je of er een match is en kijken we samen welke stappen we kunnen zetten.

Schrijf je in

Schrijf je in bij onze maritieme vacaturebank en we gaan op zoek naar een geschikte vacature. Hebben we een match dan bellen we je voor een intakegesprek bij ons op kantoor.

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.