MOCE_Banner (5)Woensdag 22 april 2015 is het zover! Voor de 9de keer zal het Navingo Maritime & Offshore Career Event 2015 (MOCE) plaatsvinden in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam.

De voorregistratie is vanaf nu open, dus voorkom lange rijen en registreer je alvast voor een bezoek aan MOCE2015. Met de voucher die je ontvangt na je registratie kun je je badge direct ophalen bij de registratiebalie op woensdag 22 april. Registreer je hier: www.maritimeoffshorecareerevent.com

Vanaf 10.30 uur ben je van harte welkom om je te laten inspireren, informeren en enthousiasmeren voor een baan of opleiding in de maritieme en offshore sector. MOCE staat inmiddels bekend als hét platform waar carrière en opleiding in de maritieme en offshore sector samenkomen. Dit is je kans waar jij als student, starter of (young) professional, op zoek naar een baan, misschien wel jouw toekomstige werkgever ontmoet. Stap op ze af en zoek uit wat ze willen want de bedrijven zijn misschien wel op zoek naar jou! Dit jaar worden er weer meer dan 125 toonaangevende bedrijven op de beurs verwacht die samen een breed banenaanbod vertegenwoordigen binnen de sector. Dit zijn zowel technisch als nautische banen, voor zowel op zee als aan wal maar ook administratieve en communicatie/sales functies. Verder kun je op MOCE terecht voor diverse bedrijfspresentaties, workshops, een CV check en nog veel meer.

We sluiten de dag goed af met een netwerkborrel op de beursvloer. Deze is gratis bij te wonen door zowel exposanten als bezoekers. Dus daar moet je bij zijn! Meer informatie over de beurs, de exposanten en het programma zijn te vinden op www.maritimeoffshorecareerevent.com.

Wij zien jou graag bij stand R108 in de Rotterdam-hal op woensdag 22 april 2015 in het Beurs-WTC gebouw te Rotterdam!

[social_share/]