Onze werkwijze

[mp_zoekbar]

De juiste match!

De juiste match tussen medewerkers en opdrachtgevers is bij Nautic Jobs prioriteit. Wij ontzorgen u als klant bij personeelstekort, werving en selectie of payroll service. Door persoonlijk contact en betrokkenheid kunnen wij uw organisatie goed leren kennen. Met onze kennis en ervaring maken wij het u gemakkelijk bij het aantrekken van nieuw personeel. U hoeft alleen maar de situatie en uw wensen met ons te delen, wij verzorgen de rest.

icon-stap1

Stap 1

Kennismakingsgesprek

Bedrijf leren kennen

Uw behoefte helder krijgen

Wijze van plaatsing bespreken ( uitzenden, detacheren, werving & selectie of payroll)

icon-stap2

Stap 2

Matching vacature met kandidaat/kandidaten

icon-stap3

Stap 3

Voorstellen kandidaat/kandidaten

Werving & Selectie

Doordat wij onze klanten en medewerkers kennen, kunnen we snel en adequaat met u meedenken over een oplossing op maat. Aan de hand van het profiel dat wordt gezocht, zorgen wij voor de werving van de geschikte kandidaat. Door de samenwerking met een agent in Estland kunnen wij ook van daaruit gekwalificeerd zeevarend personeel werven en selecteren. Werving & selectie kunt u combineren met uitzenden of detacheren.

Uitzenden

Uitzenden biedt maximale vrijheid voor inlener en uitzendkracht. Voor onbepaalde periode is er een geschikte kandidaat beschikbaar voor de gevraagde functie. Wij weten precies wie u nodig heeft. Zo wordt uw vraagstuk snel en met goed geschoolde vakmensen opgelost.

(Internationale) payroll service

U wilt zelf medewerkers werven en selecteren? Maar u voelt niets voor de administratieve lasten? U levert Nautic Jobs een volledig arbeidsdossier aan en wij verzorgen de totale salarisadministratie.

Detacheren

Detacheren is maatwerk en biedt u een grote mate van flexibiliteit in de inzet van medewerkers bij uw bedrijf of organisatie. Naast de duur en de invulling van de opdracht worden er afspraken gemaakt over bijvoorbeeld concurrentiebeding, opzegtermijn en kwaliteitsgaranties. De medewerker gaat bij u aan de slag, maar juridisch gezien is hij in dienst van Nautic Jobs. Wij regelen de loonbetaling, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie.

Langdurige klantrelaties

Nautic Jobs gelooft in langdurige relaties. Wij vinden dat u blindelings moeten kunnen vertrouwen op kwalitatief en gemotiveerd personeel. Om dit te waarborgen houden wij voor, tijdens en na de opdracht persoonlijk contact. Zo kunnen wij direct op actuele ontwikkelingen en wensen reageren.